ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η MANOUSOS LEONTARAKIS & ASSOCIATES είναι μια βραβευμένη & παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Από το 2002 ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αφορούν στη διακόσμηση εσωτερικών/εξωτερικών χώρων και την αρχιτεκτονική κτιρίων τόσο για επαγγελματίες όσο και ιδιώτες.

Με συνεχή εξειδίκευση και ενημέρωση είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις στον τομέα του design, των υλικών (δομικών & διακοσμητικών) και της τεχνολογίας, γεγονός που την έχει κατατάξει στην κορυφή ως επιλογή για τους επαγγελματίες που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους χώρους τους.

Οι προτάσεις μας έχουν εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα, καφέ-μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία κατοικίες αλλά και πολυχώρους.

Η ομάδα μας αποτελείται από επιλεγμένους συνεργάτες, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους μηχανικούς, graphic designers & lighting designers, φωτογράφους καθώς & εξειδικευμένα συνεργεία με έμφαση στη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

Με συνεχείς διακρίσεις των πελατών μας για το σχεδισμό και την ποιότητα κατασκευής δημιουργούμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Αναφορές & παρουσιάσεις των projects μας γίνονται συχνά στον τοπικό και διεθνή τύπο και σε blogs αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού περιεχομένου